Happy Dog Show 18.5. v Praze a vstupenky zdarma

Zveme Vás tímto na úžasnou psí akci, která se bude konat 18.5. v Praze Modřanech! 🏆🐕‍🦺

 

Co na vás bude čekat?

1. Náš stánek s dobrůtkami a hračkami

Přijďte nás pozdravit, ukázat nám vašeho čtyřnohého gentlemana nebo se podívat, jaké psí věcičky jsme si pro vás přichystali. Pro každého, kdo navštíví náš stánek, budeme mít přichystanou speciální slevu na nákup v našem e-shopu. V každém případě se na vás budeme moc těšit!

 

2. Tlapkiáda

Stimulace smyslů a podpora vzájemného vztahu mezi páníčkem a pejskem je velké téma. A přesně k tomu slouží tlapkiáda - 8 stanovišť, na kterých budete společně s vaším čtyřnožcem plnit různé úkoly. Mimo to můžete vyhrát i krásné dárky od Akinu!

pes, který běží prostřed agility tunelu

3. Neoficiální psí výstava

Nemáte zrovna papírového pejska, ale přesto myslíte, že by váš voříšek vyhrál každou soutěž krásy? Přesvědčte se o tom zapojením se do neoficiální pražské psí výstavy. Bude to zábava a odnesete si nové zkušenosti vy i pejsek.

 

4. Hafbola (tombola)

V tombole najdete, mimo jiné krásné ceny, i balíčky pro zdraví od GentleDogs. Všechny hlavní ceny najdete tady: https://dog-show.cz/hafbola/ 

 

5. Bohatý celodenní program

Jistotou je, že vy ani váš pejsek se 18.5. v Praze Modřanech na akci Happy Dog Show nudit nebudete!


Navíc podpoříte dobrou věc, protože akci pořádá nezisková organizace Happy Tail, z.s. ❤️

 

Chcete vstupenku na tuto akci ZDARMA?

Každý, kdo u nás nakoupí od 12.4. do 30.4. se automaticky zapojuje do soutěže o vstupenku zdarma na akci Happy Dog Show 18.5. v Praze Modřanech. Pro účast v soutěži tedy stačí provést jakýkoliv nákup na našem e-shopu, objednávku zaplatit a převzít. A jste ve hře!

Celkem hrajeme o 5 vstupenek, tak neváhejte, vyberte si něco pěkného pro Vašeho čtyřnohého přítele z naší nabídky, a udělejte si radost výletem do Prahy na krásný psí den!

 

 

Na své si přijde každý milovník pejsků, tak pozvěte své přátele 💌 a my se budeme moc těšit na osobní setkání! 🤝

Zpět do obchodu