Šípek: zdravotní přínosy pro psy (imunita, játra a hojení)

Podpořte zdraví svého chlupáče tou nejpřirozenější cestou – šípek pomůže s imunitou, zažíváním, hojením i prevencí onemocnění.

Vhodný pro pejsky v rekonvalescenci, pro podporu zdraví zubů a pro zlepšení obranyschopnosti na jaře a na podzim.

Ideální pro detoxikaci, zdraví kloubů a podporu funkce jater.

 

Vlastnosti přípravku

Šípek je v přírodě velmi ceněná a dostupná bylina, díky které zvířata do svého organismu doplňují vitamín C a celkově detoxikují svůj organismus.

Jeho využití je opravdu široké, také proto ho zvířata konzumují s oblibou i ve větší množství, dáme-li jim sušený plod k dispozici.

ŠÍPEK PRO PSY ZAKOUPÍTE PO KLIKNUTÍ ZDE

_55159fb0-2ea4-43de-9e1b-1f1f32206438

 

Fyzické účinky

007-pets      Podpora imunitního systému

015-bone      Regenerace buněk, rekonvalescence a hojení (po nemocech a operacích)

001-cardiogram-1      Podpora zdraví jater

007-pets      Regenerace kloubů a pohybového aparátu

015-bone      Podpůrná léčba při onemocnění močových orgánů

001-cardiogram-1      Napomáhá detoxikaci

007-pets      Prevence sezónních onemocnění

015-bone      Napomáhá správnému trávení a vstřebávání látek

001-cardiogram-1      Podpůrný prostředek pro léčbu epilepsie

 

Psychické účinky

- stres

- psychické poruchy

- nervová onemocnění

- nežádoucí chování

Šípek má také psychické účinky na zdraví psů, mezi něž patří:

- Snížení stresu: Šípek působí jako přírodní sedativum, které pomáhá uklidnit nervový systém, snižovat stres, nervozitu, úzkost a podrážděnost. Pomáhá také při nespavosti, depresi, agresivitě a hyperaktivitě.

- Zlepšení nálady: Šípek působí jako přírodní antidepresivum, které pomáhá zlepšovat náladu, zvyšovat radost, optimismus a sebevědomí. Pomáhá také při apatii, letargii, smutku a úzkosti.

- Zlepšení paměti a učení: Šípek působí jako přírodní nootropikum, které pomáhá zlepšovat paměť, koncentraci, učení a kognitivní funkce. Pomáhá také při demenci, Alzheimerově chorobě, mentální únavě a poruchách pozornosti .

- Zvýšení sociability a komunikace: Šípek působí jako přírodní adaptogen, který pomáhá zlepšovat sociální začlenění, komunikaci, spolupráci a důvěru. Pomáhá také při fobiích, úzkostech, izolaci a agresivitě .

 ŠÍPEK PRO PSY ZAKOUPÍTE PO KLIKNUTÍ ZDE

_ab0532fe-3ec2-4676-bada-3fa1ee5d0d61

 

Šípek je plod růže šípkové, který obsahuje mnoho prospěšných látek, jako jsou flavonoidy, třísloviny, pektin, kumarin, karotenoidy, éterické oleje a minerály. Šípek je také jedním z nejbohatších přírodních zdrojů vitamínu C, který je nezbytný pro správnou funkci imunitního systému, tvorbu kolagenu, hojení ran a prevenci kurdějí.

Šípek se dá podávat psům jako celý plod, rozdrcený nebo namočený, nebo jako šťáva, sirup, čaj, olej nebo prášek. Šípek se hodí jako doplněk stravy, který zvyšuje nutriční hodnotu krmiva, nebo jako léčivý prostředek, který pomáhá při různých zdravotních potížích. Při podávání šípku je však třeba dbát na správné dávkování a kvalitu, aby nedošlo k nežádoucím účinkům, jako jsou průjmy, zácpy, alergie nebo podráždění sliznic.

Šípek má na zdraví psů mnoho pozitivních účinků, mezi něž patří:

- Podpora imunitního systému: Šípek posiluje obranyschopnost organismu proti infekcím, virům, bakteriím a parazitům. Pomáhá také při alergiích, zánětech, horečce a bolestech.

- Regenerace buněk, rekonvalescence a hojení: Šípek podporuje růst a obnovu buněk, zejména v kůži, srsti, kostech, chrupavkách a kloubech. Pomáhá také při hojení ran, popálenin, odřenin, ekzémů a dalších kožních problémech.

- Podpora zdraví jater: Šípek podporuje funkci jater, která jsou zodpovědná za detoxikaci organismu, metabolismus látek a produkci žluči. Pomáhá také při onemocněních jater, jako jsou hepatitida (žloutenka) a cirhóza.

- Regenerace kloubů a pohybového aparátu: Šípek podporuje zdraví kloubů a pohybového aparátu, které jsou často postiženy artritidou, artrózou, dysplazií nebo zraněním. Pomáhá snižovat zánět, bolest, otoky a ztuhlost kloubů, zlepšuje pohyblivost a pružnost chrupavek a kostí.

- Podpůrná léčba při onemocnění močových orgánů: Šípek podporuje zdraví močových orgánů, které jsou často postiženy infekcemi, záněty, kameny nebo nádory. Pomáhá čistit močové cesty, zvyšuje diurézu, snižuje kyselost moči a působí proti bakteriím a plísním.

- Napomáhá detoxikaci: Šípek napomáhá detoxikaci organismu, který je vystaven různým toxickým látkám, jako jsou léky, chemikálie, těžké kovy, pesticidy nebo konzervanty. Pomáhá odstraňovat tyto látky z těla a chrání tak zdraví a vitalitu psa.

- Prevence sezónních onemocnění: Šípek pomáhá předcházet sezónním onemocněním, jako jsou nachlazení, chřipka, kašel, rýma nebo dýchací potíže. Pomáhá uvolňovat dýchací cesty, snižovat hlen, zvyšovat odolnost proti virům a bakteriím a zlepšovat celkový stav organismu.

- Napomáhá správnému trávení a vstřebávání látek: Šípek podporuje trávení a vstřebávání látek, které jsou důležité pro zdraví a výživu psa. Pomáhá regulovat střevní peristaltiku, snižuje nadýmání, plynatost, nevolnost a zvracení, podporuje tvorbu trávicích enzymů a žaludeční šťávy, zlepšuje využití živin a minerálů.

- Podpůrný prostředek pro léčbu epilepsie: Šípek může být užitečný pro psy trpící epilepsií, která je způsobena poruchou nervového systému. Šípek pomáhá uklidňovat nervy, snižovat stres, zlepšovat prokrvení mozku a posilovat imunitní systém. Šípek by však neměl být podáván jako jediná léčba, ale jako doplněk k veterinární péči.

 

Zpět do obchodu