Byli jsme tam! Jaké pejskařské akce se již udály v roce 2024?

Závod šikovných psích čumáků

Zástupce Záchranné brigády kynologů Ústeckého kraje nás kontaktoval s prosbou o sponzoring akce pro záchranářské pejsky. A jak bychom mohli říct ne? Akce se moc vydařila, i přes silný déšť, a dorazili na ni soutěžící z celého Česka. Akce proběhla 1.6.2024 v Chomutově.

Na vyhledávací akci nakonec dorazilo 9 soutěžících. Jednalo se již o 22. ročník legendární akce Poháru prezidenta Svazu záchranných brigád kynologů ČR, výběrový závod na mistrovství ČR. Darovali jsme chutné ceny pro všechny zúčastněné.

Výsledky si můžete prohlédnout zde: https://www.zachranari.cz/vysledky/pohar-prezidenta-szbk-cr-memorial-ms-v-kuchty_1782.html

A fotografie z akce:

 

Happy Dog Show

Naše první akce se stánkem byla, i přes nepředvídatelné počasí, moc vydařená. Den s pejsky jsme si moc užili a každý, kdo navštívil náš stánek, odcházel s úsměvem a jejich pejsek s pamlskem zdarma :) Vše proběhlo 18.5. v Praze Modřanech.

Po celý den byl komentovaný program, spousta zajímavých stánků od Akinu přes psí fyzioterapeuty až po stánek s psími donuty Zolly Dog Bakery.

Nejen pro děti byly přichystány soutěže s pejsky, výstavní kruh i tlapkiáda. Občerstvení hned vedle pódia si všichni užívali, obzvlášť ve chvílích, kdy začalo pršet a krytá restaurace praskala ve švech :) Potěšilo nás ale nakonec i odpolední slunce.

Pokud jste letos akci nestihli, určitě se vyplatí dorazit příští rok. Užijete si krásný den se svým pejskem, poznáte nové psí přátele a přispějete na dobrou věc - akci totiž pořádá nezisková organizace na pomoc pejsků v nouzi Happy Tail z.s. Do tombol jsme darovali zboží v hodnotě přes 2500 Kč a dále jsme přispěli finanční částkou 2000 Kč.

Více informací o Happy Dog Show najdete tady: https://dog-show.cz/

 

 

 

 

Zpět do obchodu