Celé sušené ančovičky (různé velikosti) - GentleDogs
Sušené mořské rybičky ančovičky vcelku.
Zdroj Omega 3 mastných kyselin, minerálů a lahodné chuti.
Skvělý pamlsek za odměnu i doplněk BARF stravy.
Kategorie: | 🥩 Sušená masíčka |
---|
Sušené ančovičky pro psy: zdravý a chutný pamlsek
Zdroj kvalitních Omega 3 mastných kyselin
Podporují imunitu, zdraví srsti a kůže, chrání srdce
Vhodné i pro citlivé a alergické pejsky
Čistá příroda - nic jiného, než sušené rybky ve složení nenajdete
Sušené ančovičky jsou pro psy nejen chutnou, ale i zdravou pochoutkou. Ančovičky obsahují hodně omega-3 mastných kyselin. Tyto kyseliny působí proti zánětům, posilují imunitu, vyživují srst a kůži, chrání klouby a srdce a pomáhají při alergiích a kožních potížích.
Sušené ančovičky také dodávají:
- Vysoce kvalitní bílkoviny s vynikající stravitelností (80 %), chutí a vůní.
- Spoustu bílkovin, které jsou potřebné pro růst a obnovu svalů, kostí a tkání. Bílkoviny také pomáhají udržet hladinu cukru v krvi a snižují chuť k jídlu.
- Minerály jako vápník, fosfor, hořčík, železo, zinek a jód, které jsou důležité pro správné fungování nervů, krve, kostí a hormonů.
- Měkké kosti, které se v žaludku rozpustí a jsou lehce stravitelné. To znamená, že nezpůsobují žádné trávicí problémy ani nebezpečí ucpání střev.
Sušené ančovičky jsou tedy pro psy výhodné z mnoha hledisek a měly by být součástí jejich jídelníčku.
Určení
Sušené ančovičky jsou také vhodné pro psy s citlivým žaludkem nebo alergiemi na jiné druhy masa, protože jsou monoproteinové, tedy obsahují pouze jeden zdroj bílkovin.
Sušené ančovičky vcelku jsou vhodné pro všechny pejsky, včetně štěňátek od 4 měsíců věku a psích seniorů. Jsou velmi snadno stravitelné a chutné.
Složení
Složení: 100% sušené ryby ančovičky
Analytické složení: Protein 50,9%, obsah tuku 2,8%, obsah vlhkosti 15%.
Bez jakýchkoliv umělých přísad, dochucovadel či konzervantů.
Varianty
Sušené rybičky ančovičky pro psy nabízíme v balení:
- 50g
- 100g (2x balení 50g)
- 250g (5x balení 50g)
- 500g (10x belaní 50g)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.